Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi adı altında 5/B sınıfı öğretmeni Büşra Nur TAŞTEKİN rehberliğinde veli toplantısı yapılıp proje hakkında velilerimize bilgiler verildi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi kademesi için proje etkinlikleri örneklerinden olan Nokta adlı etkinlik velilerle beraber uygulandı. Böylelikle noktanın kullanım alanlarına ve amaçlarına dikkat çekildi.

Ara

Okulumuzda Aile Eğitimi Seminerleri kapsamında ilk seminerimiz 5 yaş A şubesi öğretmeni Gülsemin Yıldırım tarafından “ Çocuklarda Etkili İletişim “ konusunda gerçekleştirildi.Velilerimizin yoğun katılım sağladığı seminerde çocuklardaki etkili iletişim nasıl olmalı bunun sonucunda gelişen olumlu davranışlar nelerdir konularında anne ve babalar bilgilendirildi.Anne ve baba tutumları başlığına da değinilen seminerde öğretmenimiz velilerden gelen soruları da cevapladı.

Ock

Okulumuzda Velilerimize Yönelik  Dilimizin Zenginlikleri Proje tanıtım toplantısı Yapıldı.

Ara

Okulumuzun 5 F Sınıfı öğrencileri, Suda yaşayan canlılar ve özellikleri hakkında sohbet ettikten sonra evimizde olmasını istediğimiz akvaryumlarımızı tasarladı.

Kas

Hipodromda bulunan Geri Dönüşüm parkı  “atıkları değerlendirelim, parklarda sevgiye dönüştürelim” sloganı ile oluşturulmuş.Oluşturulan park ile çocuklarda eğlencenin yanı sıra çevre bilinci oluşturmak hedeflenmiş.

Kas

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkürler...