Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda öğrencilerimiz tarafından öğretmenlerinin emek verdiği çeşitli organizasyonlarla,  etkinliklerde bulunuldu .

Nis

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. Okulumuz 5 -A sınıfı öğrencileri de bu güzel günü öğretmenlerinin emek verdiği organizasyonla kutladılar ,anlam ve önemini öğrendiler.

Mrt

Okulumuz 5 Yaş B sınıfı öğrencileri Hayvanlar gününü kutladılar. Çeşitli kostümlerle hem dünya Tiyatrolar günü konusunu işleyen öğrenciler aynı zamanda hayvanlar gününde işlediler.

Mrt

Okulumuz 5 Yaş B sınıfı öğrencileri Dünya tiyatrolar gününü kutladılar. Stajyer öğrencilerimizin düzenlediği tiyatro gösterisinde öğrenciler çok keyifli zaman geçirdiler.

Mrt

Okulumuz 5 Yaş A şubesi öğretmeni Gülsemin Yıldırım katkılarıyla okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Araştırma Görevlisi Sinem İpek “ Etkileşimli Kitap Okuma “ eğitimi verdi.Kendisine öğretmenlerimize vermiş olduğu eğitim için okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

İşte sabahçı öğretmenlerimizin planladığı öğrencilerin etkinlik ardından dans ederek çok eğlendikleri kendi pizzalarını kendilerinin yaptığı pazza günü etkinliğinden görüntüler...

Ock

Okulumuz 5 Yaş A şubesi sınıfı öğretmeni Gülsemin Yıldırım;DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında Ocak ayı çalışmalarında yer alan ERKEN OKURYAZARLIK EĞİTİMİ adına kelime eşleştirme çalışmaları yaptırdı.

Ara

Aile katılımı etkinliği kapsamında  5/B şubesi olarak C vitamini şenliği yapıldı. C vitaminin öneminden bahsedilerek nelerin içinde olduğu hakkında konuşulup matematik etkinliği ile etkinliğimiz desteklendi.

Ara

4/A Sınıfı Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında ailelere okulumuzun bu ayki değerler eğitimi teması olan Yardımlaşma ile ilgili hikaye paylaşımı yapıldı.

Ara

Bakanlığımız başlatmış olduğu Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında 5/A öğretmeni Gülsemin Yıldırım öğrencilere ve sınıf velilerine proje kapsamında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Sonrasında Milli Eğitim Bakanlığında okul öncesi kademesinde uygulanması örnek gösterilen “Nokta “ çalışması velilerimiz ve öğrenciler ile birlikte yapıldı.

Ara

Okulumuzda yerli malı ve tutum haftası 5/A sınıfı velileri ve öğrencileri tarafından kutlandı.Çocuklarımız ve velilerimiz öncelikle okulumuzda yöresel malzemeler ve yöresel yiyecekler ile hazırlanan sergiyi gezerek kültürel zenginliklerimiz hakkında bilgi aldı.Daha sonra veliler ve çocuklarımız 5/A velilerinin hazırlamış olduğu ikramları yediler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi adı altında 5/B sınıfı öğretmeni Büşra Nur TAŞTEKİN rehberliğinde veli toplantısı yapılıp proje hakkında velilerimize bilgiler verildi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi kademesi için proje etkinlikleri örneklerinden olan Nokta adlı etkinlik velilerle beraber uygulandı. Böylelikle noktanın kullanım alanlarına ve amaçlarına dikkat çekildi.

Ara

Okulumuzda Aile Eğitimi Seminerleri kapsamında ilk seminerimiz 5 yaş A şubesi öğretmeni Gülsemin Yıldırım tarafından “ Çocuklarda Etkili İletişim “ konusunda gerçekleştirildi.Velilerimizin yoğun katılım sağladığı seminerde çocuklardaki etkili iletişim nasıl olmalı bunun sonucunda gelişen olumlu davranışlar nelerdir konularında anne ve babalar bilgilendirildi.Anne ve baba tutumları başlığına da değinilen seminerde öğretmenimiz velilerden gelen soruları da cevapladı.

Ock

Okulumuzda Velilerimize Yönelik  Dilimizin Zenginlikleri Proje tanıtım toplantısı Yapıldı.