Ara

Geleneksel Çocuk Oyunları Etkinlikleri kapsamında il millî eğitim müdürlükleri koordinesinde il, ilçe genelinde ve okullarda geleneksel çocuk oyunları şenliği etkinlikleri için hazırlanan "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Uygulama Kılavuzu" nun okullarımıza sağladığı katkıları görmek, tüm eğitimcilerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Bakanlığımızın yayınladığı Klavuza ulaşmak isteyenler aşağıdaki bağlatıyı tıklayabilirler..

Ara

Bültene ulaşmak için bağlantıyı kullanabilirsiniz

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında 5/B sınıfı öğrencileri ile “Eğitimde Birlikteyiz” seti içerisinde yer alan Kardan Adam Hiç Üşür mü? Kitabı etkileşimli olarak okunup sürece çocuklar dahil edildi. Ardından isim farkındalığının pekiştirilmesi amacıyla kardan adamdan isimleri yapıldı.

Ara

Bazı sınıfların okulda, bazı sınıfların evde aileleriye birlikte yaptıkları etkinliklerden kareler.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

TR100001200933200004000002