Sanayi Anaokulu

Sanayi Mahallesi Alanlar Sokak No23/1 Merkez/ELAZIĞ
Vizyon
Geleceğini tahmin eden değil, geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek. Çocuklarımıza günümüz şartlarına uygun,nitelikli, sosyal ve aktif bir eğitim ortamı sunarak, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, aile katılımına olan desteği, ahlaki ve kültürel değerler ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Bu bağlamda hedeflerimiz; * Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum, * Çocuklara, onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim veren, * Toplumun özelliklerine uygun ancak manevi özellikleri de göz ardı etmeyen, * Çocuklara onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, * Bilimsel ve sosyal olgunluğu yakalamış, ne istediğini bilen, karar alabilen, özgüven sahibi, * Değerleri ile barışık, empati kurabilen, insanlığın değerlerine saygılı bireyleri özgün ve özel bir eğitim anlayışıyla yetiştiren, * Çalışanlarının ve velilerinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, bir okul olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk´ün ilkeleri doğrultusunda, aydınlık bir gelecek için kaliteli eğitim ilkesini benimsemiş, kendine güvenen, sorumluluk alan, milli ve manevi değerlerine bağlı, hoşgörülü, teknolojiyi gerektiği gibi kullanılmasını bilen mutlu bireyler yetiştirmek ve onları hayata en iyi şekilde hazırlamak için varız.
Başarılar
Beyaz Bayrak Ödülü. Bilime Atılan Küçük Adımlar Projesi. Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı. Beslenme Dostu Proje Uygulama
Sabah Grubu 07:20-12:20 Öğlen Grubu 12:20 17:20
Sanayi Mahallesi Alanlar Sokak No:23/1 Merkez/ELAZIĞ